Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی را در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا بسیار مهم دانست و افزود: با توجه به بازگشایی اصناف و اماکن، حتما باید دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه صاحبان اصناف و مشاغل باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، مشتریان هم باید نکات بهداشتی را رعایت و از ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی با بیان اینکه حدود ۱۵۸ هزار نفر از نیروهای آموزش دیده از جمله نیروهای هلال احمر، بسیج و گروه‌های مردمی در موضوع گندزدایی محیط و آموزش مردم تلاش کردند، افزود: علاوه بر این تعداد ۳۴۰ هزار نفر دیگر هم آموزش دیده بسیجی و مردمی داریم.

وی اضافه کرد: تیم‌های بهداشت و محیط حرفه‌ای وزارت بهداشت در زمان‌هایی مانند اعیاد، بیش از پیش حضور پیدا کرده و بر اماکن نظارت می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: مردم هم می‌توانند موارد عدم رعایت بهداشت صنوف را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4933224

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رئیسی اصناف وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور کووید 19 سعید نمکی فاصله گذاری اجتماعی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چاقی علیرضا زالی کودکان تغذیه پیوند عضو آلزایمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه گفت: بیش از سه تن مواد غذایی بدون شرایط مصرف و تاریخ مصرف گذشته که در چهار ماه اخیر از اماکن تهیه و توزیع شهرستان جمع‌آوری شده بودند، با هماهنگی و حضور نماینده دادگاه عمومی شهرستان معدوم شدند.

حامد کیخایی اظهار کرد: جمع‌آوری و معدوم‌سازی مواد غذایی غیربهداشتی، یکی از محورهای اصلی فعالیت واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه است. بر همین اساس، با متخلفان در این زمینه به هیچ عنوان مماشات نخواهد شد.

وی ادامه داد: مواد غذایی علاوه بر دوره زمانی مصرف، نیاز به نگهداری در شرایط بهداشتی و دمای مناسب دارند. رعایت نشدن این موارد ممکن است باعث فاسد شدن ماده غذایی قبل از رسیدن تاریخ انقضا آن شود و منجر به بروز مسمومیت و حوادث ناگوار برای مصرف‌کننده شود. بر همین اساس لازم است تا هنگام خرید، شرایط نگهداری مواد غذایی را در نظر بگیریم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، وی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، گزارش خود را سامانه تلفنی ۱۹۰ ثبت کنند تا همکاران مرکز بهداشت برای اصلاح مشکل، وارد عمل شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • درخواست مقام عالیرتبه نظامی: فعالان رسانه‌ای کشور آرایش تهاجمی بگیرند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان