Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:16:59 GMT

استمرار نظارت بر عملکرد اصناف در ایام شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۶۷۴۸

استمرار نظارت بر عملکرد اصناف در ایام شیوع کرونا

ایسنا/کردستان مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و الزام اصناف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ۷۹ مورد از اماکن و مراکز سنندج بازدید شده است.

 آرزو فلاحی اظهار کرد: در راستای بررسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مقابله با ویروس کرونا و فاصله گذاری اجتماعی طی سه روز گذشته ۷۹  مورد از اماکن و اصناف سنندج در قالب ۱۸ اکیپ بازرسی مورد بازدید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: طی این بازدیدها از ۱۴ اداره دولتی بازدید و برای اداراتی که موازین بهداشتی را رعایت نکرده‌اند سه اخطاریه صادر شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در ادامه از صدور ۱۳ مورد اخطاریه ۲۴ ساعته جهت اماکن، مراکز و پلمپ یک واحد از این اصناف در سنندج خبرداد.
دکتر فلاحی خاطرنشان کرد: در مدت زمان یاد شده ۳۸۶ نفر تماس اولیه و همچنین ۳۱۲ نفر که تماس ثانویه با فرد مبتلا به کرونا داشته‌اند، تحت قرنطینه و از نظر علایم پی‌گیری شده‌اند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۵ هزار نفر در سه روز اخیر از لحاظ بیماری کرونا در سنندج غربالگری شده‌اند، اضافه کرد: تعداد ۵۸۳ نمونه‌گیری از نظر کرونا ویروس در مراکز سرپایی این شهر انجام و ۶ اکیپ اطلاع رسانی با همکاری سمن ها در نقاط مختلف شهر بر رعایت پروتکل های بهداشتی، مراجعه به سایت سلامت و پاسخدهی به سامانه ۴۰۳۰ تاکید کرده‌اند.

این مقام مسئول از بازدید اکیپ بهداشت محیط سنندج از پنج مکان تهیه مواد غذایی در مسیر جاده صلوات آباد، بررسی پروتکل‌های بهداشتی و تذکرات لازم مبنی بر رعایت این موازین خبر داد و گفت: هر کدام از مراکزی که اصول بهداشتی را رعایت نکنند پلمب خواهند شد.

 فلاحی به بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی،تعدادی از رستوران‌ها، کارگاه شیرینی پزی، مغازه‌های بستنی و آبمیوه فروشی و برخی مهمانپذیرهای سطح شهر سنندج اشاره کرد و گفت: تعدادی از بانک‌ها و اداره پست سنندج مورد بازدید قرارگرفت و آموزش‌های لازم در خصوص مقابله با کرونا و همچنین لزوم فاصله‌گذاری اجتماعی در بین مراجعین و استفاده از سیستم نوبت دهی اشاره شد. 
وی  آموزش فاصله گذاری اجتماعی، آموزش به متصدیان در خصوص رعایت بهداشت فردی و محیط کار از جمله استفاده از دستکش، روپوش، کلاه و نصب تهویه مناسب در محل کار را از دیگر موارد مهم و ارائه شده طی این بازدیدها به اماکن برشمرد و گفت: معرفی فرد دارای علائم و ممانعت از کار کردن وی، گندزدایی و ضدعفونی کردن اجسام و سطوح در محل کار از جمله موارد بسیار مهم و عنوان شده به کارفرمایان در مراکز است.
انتهای پیام/

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی

 

خبر بروز رسانی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.
وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.
وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.
رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

بیشتر بخوانید:بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس


رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟
بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.
وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

دیگر خبرها

  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود