Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالنبی سواعدی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بازبینی قانون نظام صنفی در سال ۱۳۹۲، اظهارداشت: تعداد ۱۱۹ رسته شغلی در بین صنوف وجود دارد که متقاضیان فعالیت در آنها باید نسبت به دریافت پروانه تخصصی اقدام کنند تا اتحادیه‌های مرتبط اقدام به صدور پروانه کسب کنند.

وی ادامه داد: برابر قانون نظام صنفی، این اداره کل به عنوان مرجع ارائه دهنده آموزش‌های تخصصی شناخته شده که به واسطه مراکز دولتی و خصوصی، امکان برگزاری مستمر دوره‌های آموزشی برای صنوف را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در اداره کل فنی و حرفه‌ای خوزستان بیان‌داشت: در سال ۱۳۹۶ تفاهمنامه‌ای بین اتاق اصناف ایران و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده است تا ارائه این آموزش‌ها برابر قانون تسهیل گردد.

سواعدی همچنین با اشاره به اینکه رویه صدور پروانه کسب با مشکلاتی همراه است، گفت: در برخی صنوف مشاهده شده که متقاضی پیش از دریافت پروانه اقدام به تهیه و یا اجاره محل کسب خود کرده و سپس برای دریافت پروانه تخصصی مراجعه می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی مشاغل مانند تعمیرکنندگان خودرو و یا تلفن همراه، اموال عمومی را در اختیار دارند که باید از صلاحیت لازم شغلی و فنی برخوردار باشند، گفت: بر همین اساس از اتاق اصناف درخواست می‌شود پیش از اخذ گواهی فنی و پروانه تخصصی از تهیه محل کسب ویژه اینگونه متقاضیان جلوگیری شود.

فنی و حرفه‌ای به مشاوران املاک آموزش های تخصصی ارائه می‌دهد

مدیرکل فنی و حرفه ای خوزستان با اشاره به مشکلات پیش آمده در صدور پروانه تخصصی ویژه مشاوران املاک در استان خوزستان، بیان‌داشت: تعدادی از این واحدها در سطح کلانشهر اهواز فاقد پروانه کسب هستند که در انتظار دریافت پروانه تخصصی هستند.

وی ادامه‌داد: در همین راستا طی نشستی که در فرمانداری اهواز برگزار شد، توافق شد تا فنی حرفه‌ای بخشی از ارائه آموزش‌های تخصصی به این صنف را آغاز کند.

سواعدی یادآورشد: به‌همین منظور محتوای آموزشی لازم تهیه شده و در اختیار معاون دادستان مرکز استان قرار گرفت تا بعد از تایید، فرآیند دوره‌های آموزشی مشاوران املاک در اهواز و همچنین دیگر شهرستان‌های استان آغاز شود.

وی تاکیدکرد: به‌واسطه وجود زیرساخت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای، از این پس به مراجعه متقاضیان پروانه کسب مشاور املاک شهرستان ها به مرکز استان نیازی نیست.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خوزستان، فعالیت صنف مشاور املاک را یک شغل تخصصی در زمینه امور حقوقی بیان‌کرد و گفت: در این رابطه برای ارائه آموزش‌های لازم از ظرفیت دستگاه قضائی استان و همچنین مربیان مراکز فنی و حرفه‌ای استان استفاده خواهد شد.

بر اساس این گزارش، برابر اعلام دادستانی مرکز استان خوزستان تعداد ۶۰۰ واحد صنفی مشاور املاک غیر مجاز در اهواز وجود دارد.

اتحادیه مشاوران املاک اهواز نیز اعلام کرده که از بین این تعداد حدود ۴۸۰ واحد پرونده صنفی تشکیل داده‌اند و صدور پروانه کسب آنها به دلیل محدودیت‌ زیرساخت‌های آموزشی برای صدور پروانه تخصصی با تاخیر همراه شده است.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اتاق اصناف ایران اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اتاق اصناف ایران اهواز سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اتاق اصناف ایران اهواز اخبار کنکور فنی و حرفه ای خوزستان آموزش های تخصصی مشاوران املاک دریافت پروانه پروانه تخصصی صدور پروانه پروانه کسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: آموزش و پرورش می‌تواند با تبیین مزایای سند، در ترویج فرهنگ ثبت رسمی در میان دانش‌آموزان و خانواده آنان نقش بسزایی ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، سید مهدی هاشمی روز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با تبریک هفته معلم، از زحمات جامعه آموزش و پرورش استان قدردانی و اظهار کرد: معلمان بیشترین نقش را در شکل‌گیری فرهنگ جامعه ایفا می‌کنند و از این رو نهاد آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تعلیم و تربیت، نقش زیربنایی در پیشرفت کشور دارد و مدیون فداکاری معلمان هستیم.

وی افزود: معلمان با نهادینه کردن قانون‌مداری، صداقت، مسئولیت‌پذیری و انضباط اجتماعی در قشر کودک و نوجوان، از بروز ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری و به رشد کشور در عرصه‌های گوناگون کمک می‌کنند و از این روست که در دین مبین اسلام، تعلیم و تعلّم عبادت است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان خاطرنشان کرد: امروزه فاقد سند بودن بخشی از اراضی به یک ابرچالش تبدیل شده است و با ایجاد زمینه بروز اختلاف، به تولید شش میلیون پرونده قضائی در جامعه منجر شده است.

وی ادامه داد: بی‌هویت بودن اراضی و املاک، بیش از هرچیز ریشه در مسائل فرهنگی دارد و متأسفانه بخشی از جامعه نیازی به ثبت رسمی املاک خود احساس نمی‌کنند که آموزش و پرورش می‌تواند با تبیین مزایای سند، در ترویج فرهنگ ثبت رسمی در میان دانش‌آموزان و خانواده آنان نقش بسزایی ایفا کند.

کد خبر 750226

دیگر خبرها

  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • پلمب یک مشاور املاک به دلیل نداشتن پروانه کسب
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده