Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بر لزوم کنترل بیشتر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازار، گفت: هر چه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اصناف و بازار کمتر باشد، زمینه ادامه فعالیت اصناف محدودتر می‌شود بنابراین رعایت پروتکل‌ها به نفع خودشان است.

ولی‌الله حیاتی در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۱۱ دی‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر واکسیناسیون کرونا باید مهم‌ترین اولویت این ستاد قرار بگیرد بنابراین فرمانداران باید از همه ابزارها برای افزایش پوشش واکسیناسیون استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: فرمانداران باید نهایت اهتمام خود را به خرج دهند تا در هفته آینده گزارشی از موفقیت هر شهرستان در این ماموریت داشته باشیم و موضوع افزایش پوشش واکسیناسیون، ملاک ارزیابی فرمانداران خواهد بود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: نباید به دلیل وضعیت آبی دچار عادی‌انگاری شویم بنابراین رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات باید لحاظ شود تا با چالش مواجه نشویم. با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون باید از این مرحله عبور کنیم.

وی با اشاره به ادامه کنترل مرزها بیان کرد: کنترل‌ها در مرزهای زمینی و دریایی تشدید می‌شود. در این ایام به جز گروه‌های هفت‌گانه، ترددی از مرزها انجام نمی‌شود.

حیاتی افزود: فرمانداران باید اهتمام ویژه‌ای برای تقویت اجرای طرح شهید سلیمانی داشته باشند و نباید در سطح شهرستانی برای اجرای این طرح با کمبود خودرو مواجه شویم.

وی گفت: متولیان حمل و نقل درون شهری باید به قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا دعوت شوند و گزارش‌گیری انجام شود. شهردای اهواز نیز تکالیف مهمی بر عهده دارد و باید در قرارگاه حضور پیدا کند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به اهمیت بازدیدهای مشترک، بیان کرد: نیروی انتظامی در پلمب‌ها بسیار خوب عمل کرده است. در حال حاضر ۱۱ درصد پلمب‌های مربوط به رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور در خوزستان است اما باید کنترل بیشتری بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازار انجام شود.

وی افزود: هر چه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اصناف و بازار کمتر باشد، زمینه ادامه فعالیت اصناف محدودتر می‌شود بنابراین رعایت پروتکل‌ها به نفع خودشان است.

حیاتی گفت: آموزش و پرورش بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا کار کند. کنترل‌ها را نیز باید تشدید کنند تا در این حوزه با چالش مواجه نشویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران کرونای ا میکرون قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • از معلم جان روشن یافتیم‌